yükleniyor...

Yemeksepeti'nin Başarısı Harvard'da Ders Konusu Oldu !

Yemeksepeti’nin kuruluşundan bugüne kadar yükselen başarısı Harvard Üniversite’sinde artık derslere konu olmuş durumda.

Türkiye’nin internet alanındaki en büyük girişimi olan ve satılmasıyla da gündeme oturan , internet girişimciliğinin ne kadar önemli olduğunu bizlere söyleyen Yemeksepeti; Harvard Business School’da derslerde okutulacak konular arasına girdi. Bu haberimizin detaylarına bir göz atalım isterseniz .

Yemeksepeti’nin tarihçesine bakacak olursak 2001 Yılında Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Bilgisayar Mühendisi Nevzat Aydın tarafından kurulmuş , yıllar içinde Türkiye’nin en büyük internet girişimcisi olmuş ve 660 Milyon Dolarlık ülke rekoruyla Delivery Hero’a satılmıştı. Ve sonunda bu başarı , derslere de konu oluyor hem de dünyanın en iyi olarak adlandırılan Harvard Üniversitesi’nde.

Türkiye’nin en büyük internet girişimi Yemeksepeti’nin kuruluşundan bugüne kadar yaşadığı zorluklar ve yükselişleri artık derslerde öğrencilerine anlatacak.

Bu başarının arkasındaki en büyük sebep ise kurulduğu yıllarda genel anlamda internetin yaygın olmamasına rağmen gösterilen cesaret , azim ve bu sektörde başka hiçbir alternatifinin olmamasını kısaca söyleyebiliriz. Ayrıca Harvard Business School Profesörü William Kerr, Yemeksepeti’nin hikayesinin çok güçlü ve herkese ilham olabilecek bir hikaye olduğunu söylüyor.

Yemeksepeti'nin Başarısı Harvard'da Ders Konusu Oldu ! konulu haberimizde Teknoloji Haberleri olarak sizlere Yemeksepeti'nin Başarısı Harvard'da Ders Konusu Oldu ! ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.

Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla