yükleniyor...

TRT'nin web sitesi hacklendi

TRT’nin resmi web sitesi hacklendi. TRT’nin ana sayfası etkilenmezken AB Proje Ofis kısmı bu saldırıdan yara aldı.

TRT’nin resmi internet sitesi hacklendi. Şuan yetkililer tarafından herhangi bir bilgi verilmezken, TRT’nin AB Proje ofis sekmesinde yaşanan Hack olayı ne zaman kaldırılacak bilinmiyor.

Kendilerine RedLeakers ismini veren saldırganlar, an itibariyle(18.06.2017 23:27) tarihinde hackledi.

İşçi düşmanlığına karşı yapıldığını beyan eden RedLeadkers grubundan da herhangi bir açıklama yapılmadı.

TRT HACKLENDİ

TRT’nin ana sayfası olan trt.net.tr adresi bu saldırından yara almazken AB Proje Ofisi yani Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının bulunduğu url saldırı alarak hacklendi. Siteye girdikten 5 10 saniye sonra saldırganların bildirisine yönlenen sitenin ne zaman yetkililer tarafından görülüp düzeltileceği merak konusu.

TRT'nin resmi sitesine Zone alınmış

TRT’nin resmi sitesine Zone alınmış

SALDIRI PKK TARAFINDAN MI YAPILDI?

Saldırının duyulmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada paylaşılan linklerde pkknın kurucusu olarak bilinen Apo’nun resmine yer verilmiş.

NOT: Kaldıracak yetkiliye sesleniyorum. Misyonumuz yazısının hemen altına yerleştirilen yönlendirme kodu bu işlemi yapıyor. Dikkatli olun!!!

 

GÜNCELLEME

23:42’de TRT’de konuyu anlayarak hacklenen linki kapattı.

TRT'nin web sitesi hacklendi konulu haberimizde Teknoloji Haberleri olarak sizlere TRT'nin web sitesi hacklendi ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.

Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla