Şırnak’ın Silopi ilçesinde aşırı sıcaklar nedeniyle tır şoförlerinin yaşadığı zorluklar devam ediyor. Habur Sınır Kapısı üzerinden yük taşıyan şoförler, Tır Parkı’nda sıra beklerken araçların gölgelerinde serinlemeye çalışıyor. Mehmet Demir adlı bir şoför, sıcaklığın 50 dereceye kadar çıktığını ve bu durumdan çok etkilendiklerini belirtiyor. İşlerini yapabilmek için geçici olarak bu duruma katlanmak zorunda olduklarını söylüyor. Diğer şoförler de araçların gölgelerinde serinlemeye çalıştıklarını ifade ediyorlar.
Bu durum, ülke genelinde yaşanan aşırı sıcak hava dalgasının hayatı olumsuz etkilemeye devam ettiğini gösteriyor. Şoförler, mevsim normallerinin üzerinde seyreden bu sıcaklar nedeniyle zorluklar yaşamakta. Ancak, birkaç gün süren bu zorlu dönemi atlatmaları gerekmektedir.
Özetle, Şırnak’ın Silopi ilçesinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden aşırı sıcaklar, tır şoförlerinin çalışmalarını olumsuz etkilemektedir. Şoförler, araçların gölgelerinde serinlemeye çalışarak bu zor durumu atlatmaya çalışmaktadır.
Kaynak (Foto – Haber): https://www.gazeterize.com/sirnakta-tir-parkinda-bekleyen-soforler-araclarinin-golgesinde-serinliyor
İçerikler yeniden haberleştirilmiştir.