Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Buket Aydın’ın kendisine yönelik sosyal medya göndermesine cevap verdi. Aydın, Demirtaş’ın Yunanistan adalarında yaptığı tatil paylaşımlarını hatırlatarak, “Hiç Çeşme’ye gitmemiş herhalde…” şeklinde bir notla paylaştı. Demirtaş ise daha önce Aydın’ın patronunun kredi kartını kullandığı iddiasına atıfta bulunarak, “Kredi kartım bana ait” yanıtını verdi.
Aydın, Demirtaş’ın ‘Kredi kartım bana ait’ yanıtının ardından şu ifadeleri kullandı: “Şu üsluba yanıtımdır. Okan Bayülgen’in programında bahsettiğin kart veriyorlar konusu; benimle alakalı bir konu değildir. Senelerdir medya patronlarına yalakalık yapan bazı dinozor genel yayın yönetmeni ve yazar erkeklerin bu kartları kullandığından bahsetmiştim. Konuşmamın tamamını izleyen ve biraz beyni olan herkes bunu anlar. Ayrıca kendi kartın ama paraları nerelere yaltaklanarak kazanıyorsun o belirsiz… Zira bu kadar milliyetçiliğin gündem olduğu dönemde sanki Türkiye’de hiçbir şey yokmuş gibi Yunanistan seviciliği yapman neye hizmet ettiğinin bir kanıtı. Ayrıca senin tarafında bir kadına böyle bir üslupla konuşulsa kadına şiddet diye kendini parçalayacak olan sen yine hem kaliteni hem de kapasiteni belli ettin. Yalakalarınla sanal dünyada mutluluklar.”
Bu olayla ilgili daha fazla bilgi için Twitter’da Özgür Demirtaş ve Buket Aydın’ı takip edebilirsiniz.
Kaynak (Foto – Haber): https://www.cumhuriyet.com.tr/amp/yasam/ozgur-demirtastan-hic-cesmeye-gitmemis-diyen-buket-aydina-kredi-kartim-bana-ait-2106357
İçerikler yeniden haberleştirilmiştir.