Dünya’da ilk defa vizyona girecek olan İnstagram dizisi Eşik, 59 saniyelik videolar şeklinde paylaşılacak.
Avantgarde yapım, Ahtapot Film prodüksiyon tarafından hazırlanan İnstagram dizisi Eşik‘in başrollerini Erkan Çelik ve Gizem Nur Doğa paylaşacak. İnstagram’a özel olarak başlayacak olan dizi Youtube ve Twitter‘da da izleyiciler için paylaşılacak.
Eşik dizisi orta yaşların başında olan Fikret, bir yıl önce eşini kaybetmiş. Eşinin kaybettikten sonra ruhsal çöküntüye gire Fikret, kendisini tamamen toplumdan soyutlaştırmış ve şehir dışında yaşamaya başlamış. Tabiki de bu sürüvende tek başına değil, bahçivanı Kasım’da onunla beraber.
Fikret eşini öldürenleren 3 kişiinin ikisini öldürdüğünü düşünmektedir ve bu öldürdüğü iki kişinin ruhlarının kendisine musallat olduğunu söylemektedir. Bu ruhlardan kensini koruma mücadelesinin anlatıldığı dizi de bakalım bizleri neler bekliyor.
" İnstagram Korku Dizisi, Eşik Başlıyor konulu haberimizde Teknoloji Haberleri olarak sizlere İnstagram Korku Dizisi, Eşik Başlıyor ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Teknoloji Haberleri olarak hemen yukarıda İnstagram Korku Dizisi, Eşik Başlıyor ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Copyright © 2015 - 2021 Tüm Hakları Saklıdır.