DS 7 E-TENSE 4X4 360 Türkiye’de!
DS 7 E-TENSE 4X4 360 artık Türkiye'de! Döşemealtı'ndaki DS Mağazası'nda görücüye çıkan bu muhteşem otomobil, performansı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Tamamen elektrikli motoru, 4 tekerlekten çek...
yükleniyor...
CHEP, Tedarik Zinciri Trendleri Raporu’nun 2021 yılı için ikinci versiyonunu yayınladı! Bu rapor, tedarik zincirindeki son trendleri ve öngörüleri kapsamlı bir şekilde ele alıyor. Yüksek kaliteli veriler ve analizler, müşterilerin iş süreçlerini iyileştirmelerine yardımcı olurken sektördeki gelişmeleri takip etmelerine de olanak sağlıyor. CHEP’in son raporu, Türkçe okuyucular için SEO dostu bir açıklama sunuyor.
Tedarik zinciri lideri CHEP, ulaşım elektrifikasyonunun otomotiv tedarik zinciri üzerindeki etkisini inceledi. CHEP, bu yıl tedarik zinciri trendleri üzerine araştırma yaptığı raporunda sürdürülebilirlik ve batarya ilişkisini ele aldı. Araştırma sonucunda sürdürülebilir bir otomotiv endüstrisine geçişte 6 eğilimin belirleyici olduğu açıklandı.
Çin’in sektörde baskın güç olduğunun belirtildiği raporda, Avrupalı ve Amerikalı OEM’lerin yakın tedarik ve ithalata yöneldiği bilgisi de yer aldı.
CHEP’in son raporu, elektrikli araçların yeni batarya tedarik zincirlerinin yapılanmasına ve bunun otomobil üreticileri üzerindeki etkisine odaklandı. Elektrifikasyonun arttığına, Uluslararası Enerji Ajansı’nın “Dünyanın net karbon sıfıra ulaşması için 2050 yılına kadar 2 milyar elektrikli aracın yollarda olacağı” verisi vurgulandı.
Raporda, tedarik zincirinde riskli gruba dâhil olan bataryaların sürdürülebilir üretimi ve taşınması konusu da tartışıldı.
CHEP Ticari Lideri ve AB Kıdemli Müdürü Christophe Jacquet, sektörde yapılan değişikliklere dikkat çekerek şunları söyledi: “Raporumuz, sektörde gerçekleşen altı temel eğilimi vurgulayarak sürdürülebilir bir geçişte ulaşım elektrifikasyonunu teşvik etmenin önemini inceliyor. Genel olarak elektrifikasyon hedeflerine ulaşma konusunda endişeler mevcutken, daha geniş bir sürdürülebilirlik vizyonu da ortaya çıkıyor. Mevcut yakıtla çalışan araçlarda düşük karbonlu yenilikler geliştiriliyor, paketleme ve lojistik çözümleri yeniden gözden geçiriliyor.”
CHEP’in kurulduğu günden bu yana tedarik zincirinde döngüselliğe katkı sağladığını belirten Jacquet, “Tek yönlü ambalaj israfını ortadan kaldıran ‘paylaş ve yeniden kullan’ palet ve konteyner havuzlama modeliyle sektöre öncülük ediyoruz. CHEP sadece havuzlanmış ambalaj çözümleri geliştirmekle kalmıyor; aynı zamanda müşterilerine tesis ağı optimizasyonu, nakliye orkestrasyonları, çok modlu hizmetler ve nakliye iş birliği gibi dört temel üzerine inşa edilmiş nakliye optimizasyon hizmetleri sunuyor. Yeni dönemde yollarda yüzde 100 elektrikli araçlara doğru bir dönüşüme giderken havuzlama konseptimizin sürdürülebilirliğe katkısı daha da büyüyecek” dedi.
CHEP, Tedarik Zinciri Trendleri Raporu’nun ikincisini yayınladı konulu haberimizde Teknoloji Haberleri olarak sizlere CHEP, Tedarik Zinciri Trendleri Raporu’nun ikincisini yayınladı ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.
DS 7 E-TENSE 4X4 360 artık Türkiye'de! Döşemealtı'ndaki DS Mağazası'nda görücüye çıkan bu muhteşem otomobil, performansı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Tamamen elektrikli motoru, 4 tekerlekten çek...
Chery, otomobil sektöründe müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayışla hareket ediyor. Üstün performansı, tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çeken Chery modelleri, aynı zamanda satış sonrası hizmetl...
Škoda, yeni nesil Kodiaq ve Superb'in kış testlerini Kuzey Kutbu'nda tamamladı. Bu testler, araçların zorlu hava koşullarında performansını test etmek için gerçekleştirildi. Şirket, araçların donma, b...