yükleniyor...

Çevrimdışı Kullanabileceğiz En İyi Uygulamalar

Bu yazımızda sizler için çevrimdışı kullanabileceğiniz uygulamaları inceledik. Yabancı bir ülkede seyahat ediyorsanız, tüneldeyseniz ya da düşük veri planınız varsa her zaman internet bağlantınız olmayabilir. İnternet bağlantınız olmadığı taktirde aşağıda sizin için listelediğimiz uygulamaları olarak kullanabilirsiniz.

Google Haritalar

Google Haritalar’ı Apple Haritalar’dan daha kullanışlı hale getiren çevrimdışı haritalama özelliği sayesinde kaydettiğiniz bir adresi çevrimdışı olsanız dahi Google Haritalar’ı kullanmanıza olanak sağlıyor. Yapmanız gereken tek şey uygulama menüsünden haritalara dokunup adresinizi kaydetmek. Elbette çevrimdışı olduğunuzda trafik haberleri gibi güncellemeler alamazsınız, ancak diğer birçok özellik iyi çalışır.

Pocket

Pocket sayesinde makalelerinizi kaydedip internet bağlantınız olmadan  makalelerinizi okuyabilirsiniz. Uygulamayı açar açmaz, makaleler senkronize edilir ve daha sonra indirilir, bu nedenle başka bir şey yapmanıza gerek yoktur. Pocket, basitleştirilmiş görünümü veya makalelerinizin Web görünümünü, uygulama ayarlarındaki çevrimdışı İndirme Bölümü aracılığıyla indirip indirmediğini belirtebilirsiniz.

Çevrimdışı
Wikipedia

Mobil cihazınız için Wikipedia’da (Android, iOS) göremeyeceğiniz bir özellik, çevrimdışı görüntüleme için makaleleri kaydetme özelliğidir. Araç çubuğundaki küçük yer imi simgesine dokunarak seçtiğiniz bir makaleyi listeye ekleyebilirsiniz. İstediğiniz kadar liste oluşturmakta özgürsünüz. Bu özellik bir Wikipedia kullanıcı hesabı gerektirmez, ancak oturum açarsanız, listelerinizi birden fazla cihazda senkronize edebilirsiniz.

Lonely Planet Guides

Veri bağlantınız olmadan seyahat etmek istediğinizde Lonely Planet Guides (Android, İOS) size yardımcı olacak. Yapmanız gereken tek şey istediğiniz şehrin rehberini açıp, menü çubuğundan yerler seçip ve ardından Haritayı indirmek için dokunmak. Ücretsiz ön izleme ödeneğinizle çalıştıktan sonra, çeşitli hedeflerinizle ilgili tüm bilgilere erişmek için ayda 5 dolarlık bir abonelik gereklidir.

Google Docs

Google Docs sayesinde artık çalışmaktan kaçınmak için bir bahane olarak bağlantı eksikliği kullanamazsınız. Google Docs (Android, iOS) internet bağlantınız olmadan çalışır ve tekrar bağlandığınızda belgelerinizde yaptığınız değişiklikleri webe geri senkronize eder. Uygulama menüsünden Ayarlar’a dokunun, ardından son dosyaları internetsiz kullanılabilir hale getir seçeneğinin etkinleştirildiğinden emin olun

Amazon Kindle

Amazon Kindle (Android, iOS) uygulaması, e-kitapları açar açmaz çevrimdışı kullanım için cihazınıza otomatik olarak senkronize eder, böylece tatilde bağlantıyı kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Ayrıca gerçek bir Kindle e-reader varsa, okuma ilerleme kısa sürede cihazlar tekrar çevrimiçi olarak e-reader ve telefonunuz arasında senkronize edilir.

Çevrimdışı Uygulamalar hakkında merak edilenler

Çevrimdışı Kullanabileceğiz En İyi Uygulamalar konulu haberimizde Teknoloji Haberleri olarak sizlere Çevrimdışı Kullanabileceğiz En İyi Uygulamalar ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.

Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla Tıkla