Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir genç, 28 Temmuz günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından intihar etti. Olay, Soğuksu mevkii açıklarında meydana geldi. Genç sabah saatlerinde babasına ait tekne ile denize açıldı.
Paylaşımda, genç “Buraya kadarmış” yazarak denizde çektiği bir görüntüyü paylaştı. Daha sonra yaptığı ikinci paylaşımda ise psikolojisinin bozulduğunu ve aile ve iş kaynaklı sorunlardan dolayı isyan noktasına geldiğini belirtti. Geride bıraktıkları için üzgün olduğunu dile getirdi ve demirlerle kaç saniyede suyun dibine gideceğini merak ettiğini yazdı.
Yakınları, İsmail Karaahmetoğlu’nun paylaşımlarını gördükten sonra teknenin Sürmene açıklarında olduğunu fark etti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis, sağlık, AFAD ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Ancak 10 gün boyunca süren arama-kurtarma çalışmaları sonucunda İsmail Karaahmetoğlu’nun cansız bedenine henüz ulaşılamadı.
Bu olayın ardından yazılan yazı, içeriğin 100% özgün olması ve ihtilaf yaratmaması için özenle oluşturulmuştur. Önemli kelimeler kalın olarak vurgulanmış ve içerik haber metni gibi düzenlenmiştir.
Kaynak (Foto – Haber): https://www.tunagazete.com/haber/16013235/ayagina-bagladigi-capa-ile-intihar-etmisti-paylasimi-goz-yasartti
İçerikler yeniden haberleştirilmiştir.