yükleniyor...

Apple'dan 23 Nisan Sürprizi !

Apple  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çok güzel bir şeye imza attı. Detayları haberimizde ..

Apple , Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya’daki bütün çocuklara adadığı bu gün için Apple güzel bir çalışma hazırladı. Dünya’nın çeşitli yerlerinde çekilmiş çocuk portrelerini açık hava reklamları ile sokaklara yayarak güzel bir reklama başvurdu.

screen-shot-2016-04-21-at-124502

Apple’ın Dünya Galerisi etkinliği kapsamının merkezi bu kez Türkiye oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dünyanın çeşitli ülkelerinden fotoğrafçıların çektiği cocuk portrelerini bir araya getiren Apple, 20 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’un çeşitli mekanlarında bu fotoğrafları sergileyecek.

Toplamda 18 farklı fotoğrafçıdan alınan çocuk portrelerinin birisi, İzmit’te yaşayan Salih Kelleci’nin kızına ait. Salih Kelleci, bu fotoğrafı iPhone 6s Plus cep telefonunun arka kamerası ile çekmiş.

Apple gerçekten reklam konusundaki gücünü ve zekasını gösteriyor ve dünyanın en büyük firmalarından biri olduğunu bu sayede gösteriyor. Bunun için Apple’ı kutlamak gerek.

Mert Büyük

Technosfer Genel Yayın Yönetmeni

Kaynak ; Technosfer

Apple'dan 23 Nisan Sürprizi ! konulu haberimizde Teknoloji Haberleri olarak sizlere Apple'dan 23 Nisan Sürprizi ! ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.

son dakika tokat haberleri - tokatgazetesi Bilgi Doktoru Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 101. Bölüm Tanıtımı Nöbetçi Noterler Nöbetçi Eczaneler Isparta Nöbetçi Eczaneler Batman Nöbetçi Eczaneler Abdül Ne Demek dijital platform ne demek sosyal medya faydaları adet geciktirici ilaç isimleri demon slayer izle