Nvidia ve HP Omen işbirliği ile yapılacak PUBG turnuvası 11 Ocak Perşembe günü kayıtları başladı.
Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde ki oyuncaların yarışacağı turnuva, Nvidia ve HP Omen işbirliği ile gerçekleştirilecek.
GeForce Cup adı ile yapılacak turnuva, 2018 yılına heyecan verici bir başlangıç yapacak.
Yarışma 11 Ocak tarihinde kayıtları başlayacak, 1 Ocak tarihinde ise kayıtlan sona erecek. Online elemeler ise 18-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak ve başarılı olan son 4 takım 12.00 dolar ödül havuzunu paylaşacak.
Nvidia ve HP Omen işbirliği ile gerçekleştirilecek turnuva sonunda son 4 takıma 12.000 dolarlık ödül havuzunun sahibi olacak. Aynı zamanda turnuvada en değerli oyuncu seçimleri de olacak ve turnuvanın en değerli oyuncusuna HP Omen GeForce GTX dizüstü bilgisayarı hediye edilecek.
Turnuvaya katılmak için: https://goo.gl/fSzpSy
Turnuvayı canlı takip etmek için: https://www.twitch.tv/nvidiageforcetr
" 12 bin dolar ödüllü PUBG turnuvası konulu haberimizde Teknoloji Haberleri olarak sizlere 12 bin dolar ödüllü PUBG turnuvası ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Teknoloji Haberleri olarak hemen yukarıda 12 bin dolar ödüllü PUBG turnuvası ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Copyright © 2015 - 2021 Tüm Hakları Saklıdır.